Possible fix for slow starter motor speed with hot engine

Moderator: Moderators

User avatar
banner001
Track day God
Track day God
Posts: 2423
Joined: Sat Sep 24, 2011 3:27 pm
My Bike: ZXR400 L4
Location: Nuneaton

Re: Possible fix for slow starter motor speed with hot engine

Post by banner001 » Fri May 01, 2015 3:07 pm

Recieved, and answered :D
UK ZXR400 L3 (1993) - Fully restored and on the roads, my green beast!
JPN ZXR250 A2 (1990) - Revs to 19,200rpm... 'nuff said :smt003

zxrkawa
Posts: 12
Joined: Sun Mar 22, 2015 9:06 pm
My Bike: zxr 400

Re: Possible fix for slow starter motor speed with hot engine

Post by zxrkawa » Tue May 26, 2015 7:46 pm

Hello,

PM does not work for me. I have transfered the money to you now.

User avatar
banner001
Track day God
Track day God
Posts: 2423
Joined: Sat Sep 24, 2011 3:27 pm
My Bike: ZXR400 L4
Location: Nuneaton

Re: Possible fix for slow starter motor speed with hot engine

Post by banner001 » Wed May 27, 2015 2:17 pm

hi, yes i got the money, now ill be needing your address :D
UK ZXR400 L3 (1993) - Fully restored and on the roads, my green beast!
JPN ZXR250 A2 (1990) - Revs to 19,200rpm... 'nuff said :smt003

User avatar
banner001
Track day God
Track day God
Posts: 2423
Joined: Sat Sep 24, 2011 3:27 pm
My Bike: ZXR400 L4
Location: Nuneaton

Re: Possible fix for slow starter motor speed with hot engine

Post by banner001 » Wed Nov 04, 2015 4:18 pm

if Fatkid wants these cables ill be onto my 50th set so far...and no quality complaints so far, just colour...when im finally out of red copper cable ill make them in all black from then on... :smt019
UK ZXR400 L3 (1993) - Fully restored and on the roads, my green beast!
JPN ZXR250 A2 (1990) - Revs to 19,200rpm... 'nuff said :smt003

syihabuddin
Posts: 64
Joined: Sat May 07, 2011 8:51 pm
My Bike: L9

Re: Possible fix for slow starter motor speed with hot engin

Post by syihabuddin » Wed Nov 04, 2015 4:45 pm

banner001 wrote:I usually use interparcel.com, obviously it doesn't check Royal Mail, yup £7.90 for up to 2kg...that's not bad is it.

Ok, pm me your address and I'll send you my PayPal details and a total price.

I need to buy sme more cable so I'll do that now as I'm all out...I'll cut yours and have them in the post before the end of next week.

Be aware, there is no tracking on this package, I'll get a proof of posting, but I can't track it for you.
Hi banner,

Took me a year to get back to you! How do I send the money to you?

User avatar
banner001
Track day God
Track day God
Posts: 2423
Joined: Sat Sep 24, 2011 3:27 pm
My Bike: ZXR400 L4
Location: Nuneaton

Re: Possible fix for slow starter motor speed with hot engine

Post by banner001 » Thu Nov 05, 2015 11:25 am

PM sent
UK ZXR400 L3 (1993) - Fully restored and on the roads, my green beast!
JPN ZXR250 A2 (1990) - Revs to 19,200rpm... 'nuff said :smt003

stuzx4r
Posts: 36
Joined: Sat Oct 03, 2009 2:48 pm
My Bike: zxr400sp race bike
Location: runcorn, cheshire

Re: Possible fix for slow starter motor speed with hot engine

Post by stuzx4r » Sat Dec 12, 2015 4:43 pm

hi, are you still making the power cables?
If so I'd like a set please.
Cheers, Stuart.

User avatar
banner001
Track day God
Track day God
Posts: 2423
Joined: Sat Sep 24, 2011 3:27 pm
My Bike: ZXR400 L4
Location: Nuneaton

Re: Possible fix for slow starter motor speed with hot engine

Post by banner001 » Sun Dec 13, 2015 6:16 pm

pm sent
UK ZXR400 L3 (1993) - Fully restored and on the roads, my green beast!
JPN ZXR250 A2 (1990) - Revs to 19,200rpm... 'nuff said :smt003

User avatar
banner001
Track day God
Track day God
Posts: 2423
Joined: Sat Sep 24, 2011 3:27 pm
My Bike: ZXR400 L4
Location: Nuneaton

Re: Possible fix for slow starter motor speed with hot engine

Post by banner001 » Mon Jan 11, 2016 9:07 am

Im now making the cables in BLACK only, as some people didnt like the red cables...still the same price.

John
UK ZXR400 L3 (1993) - Fully restored and on the roads, my green beast!
JPN ZXR250 A2 (1990) - Revs to 19,200rpm... 'nuff said :smt003

peasling
Posts: 1
Joined: Sat Jun 29, 2019 10:57 am
My Bike: ZXR400 L9

Re: Possible fix for slow starter motor speed with hot engine

Post by peasling » Wed Mar 04, 2020 6:59 pm

This is a very long shot reviving this thread several years down the line but do you still make these by any chance?

Suffering the infamous hot-start issue!

User avatar
banner001
Track day God
Track day God
Posts: 2423
Joined: Sat Sep 24, 2011 3:27 pm
My Bike: ZXR400 L4
Location: Nuneaton

Re: Possible fix for slow starter motor speed with hot engine

Post by banner001 » Wed Mar 04, 2020 10:11 pm

I do, can you drop me a PM with your email address and ill sort you out with a set.

I might need to get some more battery cable...ive got to rewire a 60's triumph 350 tiger and a gsx1100/gs1000 hybrid monstrosity so ill need to buy some wire im sure :D
UK ZXR400 L3 (1993) - Fully restored and on the roads, my green beast!
JPN ZXR250 A2 (1990) - Revs to 19,200rpm... 'nuff said :smt003

Post Reply