Resetting already read posts?

Having trouble logging in, posting pics etc etc then check out the how to's in here.
Post Reply
CarneyUK

Resetting already read posts?

Post by CarneyUK » Mon Sep 10, 2007 12:31 pm

Having problems with posts I have already read. Since the new forum went up I have loads and loads of posts with red labels next them saying there are posts I haven't read. These post are from ages ago. When I read through them they do actually turn blue.

Is there any way I can set it so it see's that I have read all posts as of today so in future I will know what posts are new?

User avatar
rene
zxr400 oc member
zxr400 oc member
Posts: 1918
Joined: Fri Feb 23, 2007 10:34 am
My Bike: kwack ZXR750L1
Location: Northampton

Re: Resetting already read posts?

Post by rene » Mon Sep 10, 2007 12:43 pm

go to the main page then on the top right you'll see "Mark forums read" click that and your done
ZXR750 L1
tail tidy, polished bits, custom paint job, k&n, dynojet, Full akropovik, down geared, GSXR calipers, hel brake lines front and rear & clutch line, maxtron resprung froks 120BHP

BikePics page-
http://www.bikepics.com/members/zxr400rene/

User avatar
masterofinsanity
Site Admin
Site Admin
Posts: 8053
Joined: Thu Aug 29, 2002 12:36 am
My Bike: FZS600
Location: England
Contact:

Re: Resetting already read posts?

Post by masterofinsanity » Mon Sep 10, 2007 5:15 pm

its probably cos you need to delete your old cookies mate, try what rene says and see what happens then.
Don't forget people there is more to the zxr400 than this forum... check out www.zxrworld.co.uk also.

CarneyUK

Re: Resetting already read posts?

Post by CarneyUK » Mon Sep 10, 2007 6:02 pm

rene wrote:go to the main page then on the top right you'll see "Mark forums read" click that and your done
That worked fine. All posts are now back to normal, Thanks. Think I need to get my eyes tested :smt001

Post Reply